Vores mission

  • Plant Food Catering Neel Engholm servere kartoffel smørrebrød
    Plant Food Catering er en 100% vegetarisk mulighed for dig når du vil nyde danske klassikere til hverdag og fest.
  • Plant Food Catering Neel Engholm lækker vegansk klassisk kartoffelsalat
    Vores mission er at nytænke det danske smørrebrød i en form hvor vi bruger de vare som vi mener kan erstatte det konventionelle. Vi har kigget på det på en ny måde så det er overraskende, men stadig i en genkendelig form og hvor smagen er i højsædet.
  • Selvom vores smørrebrød udspringer af den klassiske tradition, er vi ikke bange for at udfordre de gængse normer, og arbejder konstant med at tilføre nye idéer og smagssammensætninger.
  • Hos Plantfood catering er fundamentet det økologiske surdejsrugbrød, som bidrager med tekstur, sødme samt bitterhed, og udgør et smags- og konsistensmæssigt modstykke til pålægget.
  • Brød, pålæg, grøntsager, urter, emulsioner og sprøde elementer er omhyggeligt doseret, og udgør tilsammen en gennemført æstetisk helhed med fokus på det samlede smagsindtryk.
  • Respekten for kokkehåndværket er en drivende kraft, der indebærer, at vi laver tingene fra bunden, og af ordentlige råvarer. Vi vælger derfor selv at sylte, stege, og bage. Frugt og grøntsager er i sæson.
  • Plant Food Catering Neel Engholm servere kartoffel smørrebrød
    Plant Food Catering er en 100% plantebaseret mulighed for dig når du vil nyde danske klassikere til hverdag og fest.
  • Plant Food Catering Neel Engholm lækker vegansk klassisk kartoffelsalat
    Vores mission er at nytænke det danske smørrebrød i en form hvor vi bruger de vare som vi mener kan erstatte det konventionelle. Vi har kigget på det på en ny måde så det er overraskende, men stadig i en genkendelig form og hvor smagen er i højsædet.
  • Selvom vores smørrebrød udspringer af den klassiske tradition, er vi ikke bange for at udfordre de gængse normer, og arbejder konstant med at tilføre nye idéer og smagssammensætninger.
  • Hos Plantfood catering er fundamentet det økologiske surdejsrugbrød, som bidrager med tekstur, sødme samt bitterhed, og udgør et smags- og konsistensmæssigt modstykke til pålægget.
  • Brød, pålæg, grøntsager, urter, emulsioner og sprøde elementer er omhyggeligt doseret, og udgør tilsammen en gennemført æstetisk helhed med fokus på det samlede smagsindtryk.
  • Respekten for kokkehåndværket er en drivende kraft, der indebærer, at vi laver tingene fra bunden, og af ordentlige råvarer. Vi vælger derfor selv at sylte, stege, og bage. Frugt og grøntsager er i sæson.
Vores mission 30. august 2017